'Textiele erfenis van Hetty'

'Textiele erfenis van Hetty'

Het VeelZijdeg Collectief exposeerde eind mei/begin juni werk uit de periode 2020-2021 (thema VOGELS) en 2021-2022 (thema HERNIEUWD - een tweede leven voor overschotten en erfstukkenk) in de Expositieruimte van Galerie van Slagmaat in Woerden.
Er kwamen veel bezoekers.
Mijn werkstuk 'Vogels' bestaat uit vogelvormen op voorbewerkt katoen. Technieken: shibori, sjablonen en borduren. Voor de 'Textiele erfenis van Hetty' heb ik textielwerk van mijn moeder geborduurd op stukken van een deken die ook van haar was. De andere zijde heb ik versierd met foto’s en borduursel op katoen.

Mijn kraam in Hoorn

Mijn kraam in Hoorn

Wat een geweldig textielfeest was de Weversmarkt in Hoorn dit jaar! Gezellige drukte, een fanntastische sfeer en ook nog mooi weer. En wat leuk om na zo'n lange tijd weer zoveel bekende gezichten te zien!

De Kunstmarkt in Middelburg, op 7 augustus op het sfeervolle Abdijplein in het mooie oude centrum van de stad, was een succes. Mooi weer, prachtigie locatie, goede organisatie en heel veel bezoekers. Veel moois gezien en veel enthousiaste mensen gesproken. Een topdag!

Op de Walk Art Markt in Zeist, op zaterdag 13 augustus, hebben we een geweldig leuke dag beleefd. Warm, maar goed uit te houden, en door de organisatie werden we nog van extra  water voorzien. En ondanks de hoge temperatuur heel veel bezoekeers!

In Zierikzee was het op zaterdag 20 augustus mooi weer, dus ook op Verweven 2022 hadden we in dat opzicht weer geluk. En verder was het weer kleurrijk en gezellig op het Havenplein.

We hebben een heel leuke dag gehad op de Kunstmarkt Schiebroek-Hillegersberg op zaterdag 10 september. De markt maakte deel uit van het Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg en er was veel te doen, zoals workshops voor kinderen en live muziek. En het weer was goed!

De Landelijke Weefdag op op zaterdag 8 oktober, deze keer in Nijkerk, was net als anders weer heel geslaagd en gezellig. Weer veel bekenden gesproken.

Een deel van mijn stand op het Textiel Plus Festival

Een deel van mijn stand op het Textiel Plus Festival

Op het Textiel Plus Festival heb ik weer drie geweldig leuke dagen meegemaakt! Veel mooie dingen gezien, veel mensen gesproken. Op de Kerstmarkt in de Oude Kerk in Naaldwijk

op 9 en 10 december was het weer sfeervol en

gezellig.

Meest recente reacties

16.10 | 13:03

Beste Els, afspreken over een workshop kan het beste als je me direct via mijn email-adres benadert. Ook dat vind je op de pagina "contact en info" op de website. Ik hoor graag van je! Groet, Annelies

15.10 | 19:37

Dag Els, dankjewel voor je compliment! Hartelijke groet en hopelijk tot ziens, Annelies

15.10 | 19:30

Ha Annelies, samen met Irma was de kennismaking met jou een warm welkom! Wat een fijne info zet je op je site zeg. Ik kom zeker naar Naaldwijk D.V.
Dank voor je mooie lichtje
Els

15.08 | 11:03

Hartelijk bedankt, het is heel leuk om na een markt nog even zo'n bericht te krijgen!

Deel deze pagina